Sociální sítě :

START NOVÉ SEZONY 2023/2024

Do sezóny 2023/2024 nemůžeme vstoupit jinak než s ambicí na celkové vítězství. Toho dosáhnout bude samozřejmě velice těžké vzhledem ke stoupající kvalitě našich soupeřů, kdy za ně hrají stále mladší a lepší hráči. Nicméně my jsme za poslední roky zvyklí končit minimálně na stupních vítězů, a proto naše ambice nemůžou být jiné.

Do nového ročníku vstupujeme téměř s nezměněným kádrem. Opustil nás Šimon Klus, který doléčil své zranění a přejeme mu hodně štěstí v dalším působišti. Naopak z HCB Karviná přišli na hostování Ondřejové Mira a Krawczuk, aby u nás sbírali další zkušenosti. Momentálně také dotahujeme hostování Jakuba Doláka ze Senice na Hané a doufáme, že se to podaří uskutečnit. Jakub by nám svými zkušenostmi určitě pomohl jak v obraně, tak i v útoku.

První ligový zápas hrajeme v sobotu 16.9. na půdě nováčka Velké Bystřice B, o které se dá přepokládat, že minimálně v domácích utkáních, bude určitě těžkým soupeřem.

Nicméně tuto sezonu jsme začali už během uplynulého víkendu, a to zápasem v rámci druhého kola českého poháru na venkovním hřišti Hlučína. Zápas se odvíjel podle toho, jak bohužel každý z nás přepokládal. Tyto venkovní zápasy, navíc první v sezoně jsou velice ošemetné. Jde hlavně o to se nezranit, což se nám podařilo. Po velice slabém výkonu se nám podařilo utkání dovést do vítězného konce a proto se můžeme těšit na třetí kolo poháru, které by se mělo konat ve středu 4.10. Soupeře, zřejmě extraligového, nám určí los.

Rádi bychom všechny požádali o stejnou podporu jako v uplynulých sezonách a společně se uvidíme na prvním domácím zápase, v sobotu 23.9. klasicky, v 15:30.

Děkujeme.

HC Hlučín – MHK TAEDA KARVINÁ 25:27 (11:13)

2.kolo Českého poháru – so, 2. 9. 2023, 10:00, hřiště Hlučín

vice ZDE

Share This :

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related News