Sociální sítě :

Náročný zápasový týden

Kolotoč MHK Tento týden náš tým čekala pořádná porce zápasů, jelikož jsem sehráli tři utkání za jeden týden a vzhledem k větší marodce to nebylo vůbec jednoduché.

SK Žeravice : MHK TAEDA Karviná (16:23)

K prvnímu ze tří zmíněných utkání jsme zajížděli na půdu Žeravic. Soupeře dobře známe a věděli jsme že v Žeravicích diváci vytváří pro domácí dobrou atmosféru a soupeři to zde nemají lehké. Do utkání jsme vstoupili lépe vybudovali si mírný náskok a díky produktivitě v útoku a dobré obraně jsme odcházeli do šaten za stavu 8:11. Druhý poločas jsme pokračovali v dobré práci na obou stranách hřiště, gólmani nám pomohli svými zákroky, což jsme proměnili v celkově vítězství 16:23.

MHK TAEDA Karviná : HK Bystřice pod Hostýnem (30:25)

Druhý ze tří duelů nás čekal zápas českého poháru, do kterého nám ve 3. Kole los přisoudil soupeře, se kterým jsme nedávno odehráli utkání 2. Ligy mužů. Věděli jsme že nás opět nečeká lehké utkání, jelikož jsme ligový zápas s Bystřicí odehráli smírně 31:31. V úvodu utkání se dostali hosté do mírného vedení o tři branky. Nám se podařilo zlepšit produktivitu v útoku a využít několika chyb soupeře a do poločasu srovnat na 13:13. Začátek druhého poločasu byl vyrovnaný, jako poločas první. Tentokrát jsme to byli my, kdo udržoval mírné vedení. Okolo 20. Minuty druhého poločasu jsme odskočili soupeři až na rozdíl sedmi branek a toto vedení jsme již neztratili. Soupeř nakonec pouze zkorigoval na konečných 30:25 a my postupujeme do 4. Kola českého poháru.

MHK TAEDA Karviná : TJ Rožnov p.R (24:25)

V posledním zápase jsme hostili tým Rožnova. Pro nás známý soupeř, který však omladil svůj tým a dalo se tak čekat další těžké utkání, což se potvrdilo od prvních minut. Rožnov se v úvodu utkání dostal do mírného vedení a my tak museli dotahovat. Díky dobré hře v obraně a využití několika chyb soupeře jsme skóre překlopil v nás prospěch. Převážnou část druhého poločasu soupeř pouze dotahoval. Nicméně se Rožnovu podařilo srovnat a na konci využít našich technických chyb. V posledních vteřinách zápasu jsme měli možnost srovnat, což se nám nepovedlo a zápas jsme prohráli o jednu branku (24:25)

Share This :

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related News