Sociální sítě :

Chceme vyhrát ligu, zní z MHK Karviná

Pokračujeme v našich návštěvách klubů z Moravskoslezského kraje. Tentokrát jsme zavítali do MHK Karviná a popovídali jsme si s hrajícím trenérem Janem Dudkem.

Jaký byl, ze sportovního pohledu, váš rok 2022?

Myslím, že se dá považovat za úspěšný. Loňskou sezonu jsme zakončili na druhém místě a na druhém místě se držíme také v polovině letošního ročníku. Sezona je hodně vyrovnaná, a tak jsme rádi, že se nám pořád daří držet se na špici tabulky. V poháru jsme opět postoupili do třetího kola, kde nás vyřadil extraligový Frýdek Místek. Takové zápasy jsou pro nás vždy za odměnu.

Covid skončil, místo něj ale přišla další krize. Jak ji váš oddíl zvládá?

Kříže nás naštěstí zatím nijak nepoznamenala a doufáme, že to tak i zůstane. Uvidíme, co přinese další rok a s tím spojené případně zdražení nájmu haly. Těžko teď soudit, doufejme, že nás to nijak moc nezasáhne a budeme schopni to utáhnout.

Co se vám během uplynulého roku nejvíc povedlo?

Nejvíc pyšní jsme zejména na loňské druhé místo. Sezona se pro nás nevyvíjela vůbec dobře, měli jsme hodně vážných zranění a hodně zápasů jsme odehráli pouze v sedmi, osmi lidech, ale i přesto se nám podařilo dotahovat zápasy do vítězného konce, kdy jsme mnohdy vyhráli pouze o jednu branku.

A kde musíte přidat?

Přidat se může samozřejmě ve všech herních činnostech, zejména v tréninku, na který bohužel z různých důvodů nemáme tolik času, kolik bychom chtěli.

S čím jdete do roku 2023?

Do nového roku jdeme s tím, že chceme vyhrát ligu a pořád se bavit házenou.

Máte nějaký vzkaz pro fanoušky a další lidi z házenkářského prostředí?

Všem našim fanouškům bychom rádi poděkovali za dosavadní podporu a doufáme, že bude pokračovat i nadále. Dále bychom rádi popřáli veselé Vánoce, šťastný nový rok a hlavně zdraví!

zdroj: www.mskhandball.cz

Share This :

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related News