Sociální sítě :

ZDOLALI JSME LÍDRA!

Netradičně v pátek jsme se utkali s dosavadním lídrem soutěže, Polankou. Zápas sliboval dramatický příběh, což se také naplnilo.

Do zápasu jsme nastoupili plně koncentrovaní a výbornou obranou, v čele s dobře chytajícím Jirkou Tabarou. Brzy jsme se dostali do vedení. Přibližně 20 minut jsme si udržovali mírný tří až čtyř brankový náskok. Nicméně Polanka se pořád nedržela na dostřel a těsně před koncem poločasu dokázala snížit na poločasových 14:13.

Do druhého poločasu jsme nastoupili odhodláni svůj náskok navýšit, což se moc nedařilo. Zejména svou neschopností proměňovat vyložené šance jsme pořád drželi Polanku na dostřel.

Nicméně svou bojovností a dobrou hrou v obraně jsme soupeře ani jednou nepustili do vedení. Zápas se hrál v dobře atmosféře, za kterou bychom chtěli poděkovat našim fanouškům, kteří přišli v hojném počtu. Po slabším úvodu soutěže, kdy jsme prohráli první dva zápasy se postupně dostáváme, tam kde jsme zvyklí a budeme dělat všechno proto, abychom se dostali na čelo tabulky.

Další utkání nás čeká v sobotu v Ostravě, kam bychom naše fanoušky chtěli srdečně pozvat.

JAN DUDEK – trenér

MHK TAEDA KARVINÁ – SKH Polanka n. Odrou 28:24

více ZDE

Share This :

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related News