Druhé vítězství v řadě a vedení v tabulce!

V sobotu jsme ve 2. kole 2. ligy mužů přivítali na domácí půdě tým Napajedel, s nímž jsou naše utkání tradičně velmi vyrovnaná a plná emocí. Letošní sezóna přinesla ještě jeden zajímavý moment – v dresu soupeře nastoupil bývalý český reprezentant Miroslav Jurka, který svým výkonem rozhodně nezklamal.

Úvod utkání však patřil hostům. Napajedla na nás od prvních minut vyvinula tlak a rychle se ujala vedení 0:3. Na první branku z naší strany jsme čekali až do 4. minuty, kdy se trefil Honza Plaček. Tento moment nás však nastartoval a od té chvíle jsme začali diktovat tempo hry. Rychle jsme otočili skóre na 6:3, a to už ve 14. minutě.

Zbytek prvního poločasu jsme měli pevně pod kontrolou. Kvalitní obrana, podpořená výbornými zákroky brankáře, nám umožnila jít do šaten s náskokem 16:10.

Druhý poločas pokračoval v naší režii a rozdíl ve skóre se vyšplhal až na deset branek. Napajedla sice ke konci dokázala využít naše menší polevení a snížila skóre, ale konečný výsledek 29:23 znamená naše druhé vítězství v řadě. Tento úspěch nás navíc katapultoval do čela průběžné tabulky 2. ligy.

Děkujeme všem fanouškům za podporu a těšíme se na další utkání!

TO MHK!!!

MHK TAEDA KARVINÁ – Fatra Slavia Napajedla 29:23 (16:10)

statistika ZDE

Share This :

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related News