Sociální sítě :

Dramatický konec v 1. Kole Českého poháru

V sobotu 7. září 2024 jsme na domácí palubovce od 12:00 hodin přivítali v rámci 1. kola Českého poháru tým z Rožnova pod Radhoštěm. Od samotného úvodu utkání jsme se ujali vedení a bez větších problémů jsme si ho udržovali po celý první poločas. Vše nasvědčovalo tomu, že postup do 2. kola bude pro nás jen formalitou.

Po změně stran jsme dokonce zvýšili naše vedení na rozdíl pěti branek, a to již v 6. minutě druhé půle. Zdálo se, že máme utkání pevně v rukou. Avšak mladý tým z Rožnova pod Radhoštěm ukázal svou bojovnost a začal nás dotahovat. Naše koncovka se najednou přestala dařit, a hosté toho využili k postupnému snižování náskoku.

Závěr utkání se tak proměnil v napínavé drama. Rožnované v posledních minutách dokonale obrátili vývoj utkání ve svůj prospěch, a když zazněl závěrečný hvizd, byli to oni, kdo mohl slavit vítězství. Pro nás to bohužel znamená konec účinkování v letošním ročníku Českého poháru.

Děkujeme všem fanouškům za podporu, kterou nám po celý zápas poskytovali. I přes nešťastný výsledek jsme hrdí na výkon týmu a těšíme se na další výzvy v sezóně.

MHK TAEDA KARVINÁ – TJ Rožnov pod Radhoštěm 25:26 (13:10) statistika ZDE

Share This :

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related News