Sezóna 2024/2025 je za dveřmi!

Vážení fanoušci, partneři a přátelé MHK Karviná,

s velkou radostí vám oznamujeme, že nová sezóna 2024/2025 je před námi a my jsme připraveni se postavit všem výzvám, které nám přinese.

Ohledně posílení našeho týmu jsme Vás již informovali, ale ještě jednou zopakujeme, že do našich řad přichází křídlo Jan Plaček z HCB Karviná, který měl velký podíl na zisku titulu a vítězství v Českém poháru. Honzova zkušenost je pro nás obrovským přínosem.
Dále jsme získali mladého talentovaného brankáře Vojtu Kožušníka. Věříme, že oba zapadnou do týmu a přispějí k našemu úspěchu.

Naše cíle pro nadcházející sezónu jsou jasné: chceme se pohybovat na vrcholu tabulky a v českém poháru postoupit co nejdál. Jsme odhodláni bojovat o každý bod a každý zápas, aby naši fanoušci mohli být na svůj tým hrdí. Vaše podpora je pro nás nesmírně důležitá a doufáme, že nás budete podporovat na každém domácím zápase, protože právě vy, naši fanoušci, jste srdcem našeho klubu.

Chtěli bychom také vyjádřit upřímné poděkování našim partnerům, kteří nám umožňují nastoupit do další sezóny. Velké díky patří společnosti TAEDA a městu Karviná za jejich nepřetržitou podporu a důvěru v náš tým. Bez vás by naše cesta nebyla možná.

Věříme, že společně našich cílů dosáhneme a těšíme se na setkání s Vámi na našich zápasech. Přijďte nás podpořit, vytvořte nezapomenutelnou atmosféru a společně oslavujme úspěchy MHK Karviná!

TO MHK!!!

Share This :

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related News