Sociální sítě :

Odveta se povedla!

V sobotu jsme sehráli první kolo nové sezóny v Rožnově pod Radhoštěm.

Vzhledem k porážce v prvním kole českého poháru z minulého týdne na naší palubovce jsme soupeři měli co vracet. Naše zvýšená motivace byla opravdu znát hned od první minuty. Výbornou hrou jak v obraně jsme Rožnovu nedávali prostor zakončovat, a když už něco prošlo, pochytal to skvělý Jirka Tabara v brance. Od toho se odvíjela i útočná hra, která nám také šla na výbornou; šli jsme do vedení hned od první minuty a po celý zápas jsme soupeře nepustili na dostřel.

Naše vítězství se zrodilo hlavně v prvním poločase, kdy jsme si postupně dokázali vypracovat až devítibrankový náskok. Nemalou měrou se na tom podílel právě i Jirka Tabara, který hned třikrát potrestal rožnovskou hru bez brankáře a střelou přes celé hřiště skóroval. Všichni hráči si za skvělý první poločas zaslouží absolutorium.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s bezpečným náskokem, ale byli jsme si vědomi toho, že nic nemůžeme podcenit, protože kdybychom soupeři dali sebemenší naději k otočení zápasu, určitě by se jí chopil stejně jako minulý týden na naší palubovce.

Náskok se nám naštěstí podařilo udržet, a i přes menší výpadek jsme zaslouženě vyhráli.

Všem děkujeme za podporu a zveme fanoušky na další utkání již tuto neděli v 15:30.

TJ Rožnov pod R. – MHK TAEDA KARVINÁ 28:33 (11:20) statistika ZDE

Share This :

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Related News